HomeSocietatTom脿s Molina, uns dels conferenciants convidats a les X Jornades per la...

Tom脿s Molina, uns dels conferenciants convidats a les X Jornades per la Pau Federico Mayor Zaragoza de l’Ampolla

L鈥橝ssociaci贸 Cultural Sant Jordi de l鈥橝mpolla organitza per als dies 27 i 28 d’octubre dues jornades de pon猫ncies per celebrar el 10猫 aniversari de les Jornades per la Pau Federico Mayor Zaragoza. Enguany tindran lloc a sala de plens de l’Ajuntament de l鈥橝mpolla.

Les jornades comptaran amb diversos conferenciants que tractaran temes sobre els conflictes socioambientals i la Pau. Entre els experts convidats hi destaquen Tom脿s Molina, cap de Meteorologia de TV3; Pedro Arrojo, relator especial sobre els drets humans a l’aigua potable i sanejament a Nacions Unides; Esteban Beltr谩n, director d’Amnistia Internacional a Espanya; Susanna Abella, membre de la Plataforma en Defensa de l鈥橢bre; Javi Raboso, soci貌leg, activista i responsable de la campanya de Democr脿cia i Cultura de Pau a Greenpeace Espanya; i Pere Quintana, director de l’Observatori de l’Ebre. Totes les confer猫ncies seran retransmeses pel canal de YouTube de l鈥橝juntament de l鈥橝mpolla.

L’entrada 茅s gratu茂ta, per貌 茅s necessari inscriure-s’hi pr猫viament al tel猫fon 977 460216 en horari de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores i de 16 a 19 hores.

L鈥橝juntament de l鈥橝mpolla 茅s un dels col路laboradors que dona suport a l鈥橝ssociaci贸 Cultural Sant Jordi en l鈥檕rganitzaci贸 d鈥檃questes jornades.

Programa de xerrades

Divendres 27 d鈥檕ctubre:

19 hores: Benvinguda i acte institucional a c脿rrec de Francesc Arasa, alcalde de l鈥橝mpolla; Sof铆a Herrero Rico, coordinadora de la C脿tedra UNESCO de Filosofia de la Pau de la Universitat Jaume I; Ernest Plans Colom茅, president de l’Associaci贸 Cultural Sant Jordi; i Federico Mayor Zaragoza.

19.30 hores: Impactes en el canvi clim脿tic i la relaci贸 entre l’home i el cicle de l’aigua, a c脿rrec de Pere Quintana, director de l’Observatori de l’Ebre.

Dissabte 28 d鈥檕ctubre:

9.45 hores: Conflictes socials i l’aigua, de la m脿 de Pedro Arrojo, relator especial sobre els drets humans a l’aigua potable i sanejament a Nacions Unides; i de Susanna Abella, membre de la Plataforma en Defensa de l’Ebre.

12 hores: Defensors dels drets humans que lluiten per la integritat del medi natural, a c脿rrec d’Esteban Beltr谩n, director d’Amnistia Internacional a Espanya.

16.30 hores: Reptes i propostes per a la transici贸 energ猫tica, de la m脿 de Xavi Jim茅nez, president del grup d’estudi i protecci贸 dels ecosistemes catalans del GEPEC-EdC; i de Javi Raboso, soci貌leg, activista i responsable de la campanya de Democr脿cia i Cultura de Pau a Greenpeace Espanya

18.30 hores: Afectacions en el clima de les Terres de l’Ebre a causa del canvi clim脿tic, a c脿rrec de Tom脿s Molina, cap de Meteorologia de TV3.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

1 + 3 =

脷ltimes not铆cies