Els restaurants de l’Ametlla de Mar oferiran, des d’este divendres i fins al 16 d’octubre, menús gastronòmics amb productes pesquers de proximitat, en les onzenes Jornades Gastronòmiques del Peix de Llotja i l’Arrossejat de l’Ametlla de Mar.
El tret de sortida serà este dissabte a la tarda, amb la Diada de l’Arrossejat, que torna després de dos anys sense poder-se celebrar a causa de la covid.
Serà la 36a edició d’esta festa gastronòmica per excel·lència de la Cala, que aplega desenes de cuiners davant de la Confraria de Pescadors per a elaborar els rossejats. A banda del concurs, hi haurà degustacions perquè els assistents puguen tastar este plat mariner.
La tarda serà amenitzada per la Xaranga Suquet Calero i un concert de final de festa del grup de versions locals, The Baldats.
Un total de 9 restaurants del municipi elaboraran propostes culinàries amb el peix i marisc i el rossejat com a base dels seus plats. Es poden consultar els menús a www.visitametllademar.com