HomeTurismeTornen les visites guiades a les Fortificacions i al nucli urbà de...

Tornen les visites guiades a les Fortificacions i al nucli urbà de l’Ametlla de Mar

L’Ametlla de Mar reviu, un estiu més, el seu passat històric a les Fortificacions i al nucli urbà, a través de visites guiades. La regidoria de Turisme de l’Ajuntament ha tornat a posar en marxa el cicle de visites guiades per explicar el patrimoni històric i cultural del municipi i com es va viure durant la Guerra Civil en la bateria de costa calera. Les visites, que ja han començat aquesta setmana, es faran durant juliol i agost, amb inscripció prèvia.

L’activitat pel búnquer d’artilleria de costa de la Guerra Civil, que és explicada per un soldat republicà, s’inicia amb la projecció d’un audiovisual al Centre d’Interpretació de la Pesca i després els participants es desplacen fins al Port de l’Estany, on es pot conèixer insitu la construcció militar i gaudir de la biodiversitat de la zona, pròxima al GR-92.

Les visites comptem amb attrezzo per recrear l’ambientació pròpia de l’època i endinsar el visitant a la història. A més, els participants se’ls facilita un casc amb llum per poder veure l’interior de les Fortificacions.

A banda d’aquestes visites, també s’ofereixen passejades històriques pel nucli urbà. Aquestes consisteixen en un recorregut per una desena de panells informatius que hi ha situats pel nucli urbà, on s’explica la història del municipi, des de la seva formació, destacant fets com la construcció de l’estació o el port. Els panells inclouen fotografies antigues, biografies de reconeguts caleros i anècdotes.

Totes les visites, que tenen un preu de 4 € amb prèvia inscripció a l’Oficina de Turisme, es podran seguir els dimecres de juliol i agost, al búnquer a les 10 h del matí i al nucli urbà a les 19 h, dimarts en català i dijous en castellà.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 2 =

Últimes notícies