HomeSense categoriaTortosa aprova els preus públics per als espectacles de la temporada cultural,...

Tortosa aprova els preus públics per als espectacles de la temporada cultural, amb una aposta per l’audiència juvenil

TORTOSA // L’Ajuntament de Tortosa aplicarà nous descomptes al públic que assisteix a la programació cultural de la ciutat. Esta és la proposta que ha dut a terme el govern municipal coincidint amb l’inici de la Capital de la Cultura Catalana Tortosa 2021 i que té com a objectiu aproximar la cultura a tots els públics de la ciutat.

Un dels punts més destacats s’adreça a la gent jove de menys de 25 anys, que podran accedir a qualsevol dels espectacles de la programació teatral amb una entrada de 6 euros. Així mateix, també s’aplicarà un 30% de descompte als titulars del Carnet Jove, fins als 30 anys inclosos.

Juntament amb estos, també hi ha descomptes del 10% per als titulars d’un carnet de la Xarxa de Biblioteques de Catalunya; un 20% als membres de famílies nombroses o famílies monoparentals, així com a jubilats i a majors de 65 anys.

Pel que fa als grups, s’aplicarà un 20% de descompte a l’entrada per a grups d’entre 8 i 15 persones, i del 30% per a grups a partir de 16 espectadors.

Els alumnes de l’Escola Municipal de Teatre, els de l’Escola Municipal de Música i membres de la Banda Municipal de Música, així com els membres dels grups amateurs de teatre de la Coordinadora de Teatre Baix Ebre Montsià també es podran beneficiar del 30% de rebaixa al preu dels espectacles.

Estos descomptes s’han aprovat este dilluns durant la sessió ordinària del ple municipal. A la mateixa sessió també s’han aprovat el compte general de l’Ajuntament de Tortosa corresponent a l’exercici 2019, així com el manteniment de les tarifes del servei d’autotaxi a la ciutat. Pel que fa a les propostes dels grups municipals, s’han aprovat les dos mocions presentades per Movem Tortosa: per a la implantació d’agents de Policia Local per regular el trànsit a les entrades i sortides dels centres escolars, i per al compliment dels acords per a la instal·lació de lavabos públics a la ciutat. Per contra, han quedat rebutjades les dos mocions de Ciutadans: una, per la millora de l’enllumenat públic a l’avinguda Ferran d’Aragó i pel control de la població de rates a l’entorn del carrer Vergés Paulí, i l’altra, pel manteniment dels bancs de la ciutat i l’increment de bancs al parc Teodor Gonzalez.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

64 + = 70

Últimes notícies