HomeSense categoriaTortosa aprova la gestió forestal de la finca municipal de Fullola-Buinaca per...

Tortosa aprova la gestió forestal de la finca municipal de Fullola-Buinaca per un nou període de 15 anys

TORTOSA // El projecte, amb una vigència de 15 anys, preveu el tractament silvícola i l’establiment de franges de protecció contra incendis, així com l’arranjament de camins. L’aprovació suposa l’allargament de l’anterior projecte sobre esta finca, que es va allargar durant 15 anys.

El projecte va rebre el vistiplau al ple ordinari de febrer, que va tindre lloc dilluns. Hi van votar a favor tots els grups municipals de l’Ajuntament de Tortosa.

El mateix ple també va aprovar sis sancions a propietaris de gossos considerats potencialment perillosos, per l’incompliment de la llei que en regula la tinença. També es van aprovar quatre mocions polítiques presentades pels grups municipals: tant la corresponent a la constitució del Consell Municipal de Salut, proposada per ERC, com la de constitució del Consell de Ciutat, de Movem, van comptar amb el vot unànime del ple. I van prosperar la moció per combatre la pobresa energètica, de la CUP, i la moció contra els talls de subministrament elèctric i l’increment del preu de la llum, de Movem. Per contra, no van rebre els vots suficients les dos mocions de Ciutadans (per fer una consulta popular per decidir el lloc on s’ha d’ubicar la font de la plaça de l’ajuntament, i per demanar el manteniment continu als cementeris municipals), una altra d’Esquerra, pel canvi de nom dels Jardins del Príncep, la plaça d’Espanya i la plaça d’Alfons XII, i una altra de la CUP, de rebuig a la continuació del regadiu Xerta-Sénia.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

55 + = 58

Últimes notícies