HomeSense categoriaTortosa celebra l’onzena edició del Festival Simfonic

Tortosa celebra l’onzena edició del Festival Simfonic

TORTOSA // El dissabte 12 de juny, a partir de les 18 h, més de 250 alumnes d’escoles de música i entitats musicals de Tortosa participaran en l’onzena edició del Festival SIMFONIC, un esdeveniment on, més de 5.000 estudiants d’escoles de música i entitats musicals de Catalunya i Balears realitzaran més de 100 concerts de manera simultània.

La iniciativa SIMFONIC és impulsada per l’Associació SIMFONIC, amb l’objectiu de visualitzar la tasca que realitzen les Escoles de Música, entenent l’aprenentatge musical com una inversió en educació i aconseguint que els jóvens músics siguen els protagonistes.

Enguany es realitzaran 25 concerts a la província de Tarragona, 5 dels quals tindran lloc a la ciutat de Tortosa, com a Capital de la Cultura Catalana 2021.

A les 18.00 h començaran els primers concerts, a càrrec de l’escola Labinota a la plaça Absis, de l’Escola Municipal de Teatre a l’exterior de l’Auditori Felip Pedrell i l’Escola Municipal de Música de Tortosa a l’exterior de la mateixa escola. A les 19.00 hores tindrà lloc el concert de l’Escola Pública de Música Manuel Martinez Solà a la Pèrgola de Jesús i per a acabar, a les 20.30 h el concert de gospel del cor Flumine al claustre del casal Tortosí.

Este any, el padrí del festival és Stay Homas. Al seu honor, a les 19.00 hores es cantarà, en tots els concerts i de manera simultània, la seua cançó Gotta be patient.

Aida Cid
Aida Cid
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 3 =

Últimes notícies