HomeUrbanismeTortosa millora la imatge a una de les principals entrades a la...

Tortosa millora la imatge a una de les principals entrades a la ciutat, amb la rehabilitació de les façanes del Grup El Temple

L’Ajuntament de Tortosa està ultimant les tasques d’arranjament de les façanes dels immobles situats a l’avinguda de la Generalitat, al barri del Grup El Temple.

Es tracta dels edificis ubicats a una de les principals entrades a la ciutat i els treballs contemplen la unificació de les façanes amb una pintura de color blanc amb una sanefa de color gris. L’objectiu és donar una unitat a este entorn, millorant l’aspecte en un dels accessos més visibles: “la imatge de l’entrada a Tortosa des de la C-42 ha canviat molt durant els últims anys. Vam urbanitzar els portals de ciutat, on s’ubiquen moltes activitats comercials, de serveis i equipaments; també vam urbanitzar el pla parcial Temple Sud, on avui hi ha diverses activitats comercials i ja s’hi ha començat a desenvolupar espais residencials. Per tant, volíem actuar sobre esta altra part de l’entrada per tal de contribuir a fer una imatge més bonica de la ciutat“, ha explicat l’alcaldessa, Meritxell Roigé, que ha agraït la bona predisposició tant del veïnat afectat com de l’associació de veïns del barri: “este és un barri molt bonic de la nostra ciutat on s’hi viu molt bé“, remarca.

Per a fer els treballs, l’Ajuntament hi ha destinat una subvenció de 85.000 euros. Es tracta d’una actuació semblant a la que es va fer anys enrera a les façanes de la plaça de l’Ajuntament, que també es van repintar per a millorar l’aspecte de l’entorn.

L’alcaldessa ha inclòs este arranjament al Grup El Temple dins del seguit d’actuacions que s’han dut a terme els últims anys al barri. Entre d’altres, la renovació de voreres als carrers Francesc Martorell, Josep Monpou Duart i plaça Mossèn Ovidi Tobias, que seguiran pròximament amb l’arranjament de les voreres del carrer Bosch i Fustegueras. A més, també s’ha renovat la il·luminació amb lluminàries LED, i es va retirar el cablejat aeri que existia a les façanes dels immobles del barri. L’alcaldessa recorda, també, l’obertura del carril bici que uneix el passeig de Ribera i el camí del Mig, que ha servit per a facilitar el trànsit i millorar l’aspecte de l’entorn.

Galeria d’imatges:

Fotos: Cedides

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

82 + = 87

Últimes notícies