HomeSocietatTortosa reobrirà esta setmana al trànsit el renovat carrer Barcelona

Tortosa reobrirà esta setmana al trànsit el renovat carrer Barcelona

L’Ajuntament de Tortosa ha dut a terme una renovació integral de tot el tram entre la rotonda d’Àngel Acosta i la rotonda de la Unió, per tal de convertir el carrer en un espai de baixes emissions i donar més protagonisme a la ciutadania.

L’actuació ha comportat l’ampliació de les voreres, la instal·lació de mobiliari urbà i la plantació d’arbrat i vegetació, així com la generació d’un nou tram de carril bici. “Hem convertit un carrer on fins ara pràcticament tot el protagonisme era per als vehicles de motor en un espai pensat per a les persones. Més amable i més verd, que a la vegada facilite la mobilitat de la gent amb espais més amples per caminar així com amb un carril bici”, ha detallat l’alcaldessa, Meritxell Roigé.

Els treballs van començar el setembre passat i tenien previst finalitzar al juny. Tot i això, les faenes s’han completat abans i dijous 6 està previst que es reòbriga novament.

El projecte també ha inclòs una actuació destacada, pel que fa a la recollida de les aigües pluvials de la zona de muntanya de Sant Llàtzer: s’han instal·lat dos canonades d’1,2 metres de diàmetre amb capacitat per a laminar 500.000 litres d’aigua. D’esta manera, es vol reduir les afectacions que fins ara causaven les pluges torrencials, especialment al tram més pròxim a la plaça de la Unió.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 20 = 30

Últimes notícies