HomeSense categoriaTortosa revalida un any més el segell Infoparticipa, que reconeix la transparència...

Tortosa revalida un any més el segell Infoparticipa, que reconeix la transparència en la informació pública

TORTOSA // L’Ajuntament de Tortosa ha obtingut, un any més, el segell Infoparticipa. Es tracta de l’avaluació que porta a terme anualment la facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Autònoma de Barcelona sobre el grau de transparència dels consistoris i resta d’administracions de Catalunya pel que fa a les dades públiques que posen a l’abast de la ciutadania. 

Els aspectes que s’hi avaluen s’agrupen en diverses temàtiques, com ara si s’informa correctament sobre qui integra la corporació municipal, sobre com es gestionen els recursos col·lectius, sobre com es gestionen els recursos econòmics, sobre la informació publicada en relació al municipi i la gestió de recursos col·lectius o sobre les eines de partipació ciutadana existents al municipi, entre d’altres. 

L’alcaldessa, Meritxell Roigé, s’ha mostrat satisfeta pel fet que Tortosa aconseguisca una vegada més el segell que “reconeix la transparència amb la qual treballa l’Ajuntament, i que és el fruit de l’esforç de tots els departaments que integren el consistori, als quals agraeixo la tasca que desenvolupen”, ha dit. 

Tortosa rebrà el lliurament del guardó que acredita el segell Infoparticipa 2020 en el decurs d’un acte que tindrà lloc el 10 de maig a la mateixa Universitat Autònoma de Barcelona. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 71 = 77

Últimes notícies