HomeEsportsFutbolTot i avançar-se al marcador la Plana cau golejada davant el Morell...

Tot i avançar-se al marcador la Plana cau golejada davant el Morell (3-6)

Tot i avançar-se al marcador amb un gol matiner de Joana (5′), la Plana va cedir per segon cop consecutiu a casa, on no ha tingut el millor inici, després d’encaixar la segona derrota en dos compromisos disputats davant la Rapitenca i el Morell.

El partit va tenir una protagonista d’excepció, Maria Colmenar, autora de cinc dels sis gols del seu equip. En una acció aïllada podien filtrar la passada per al gol que obria el marcador obra de Marta Alegre als primers compassos de partit. Però era un miratge. Fruit del domini territorial que disposaven de forma evident el Morell va aconseguir el gol de l’empat tan sols quatre minuts més tard on la visitant Maria Colmenar començava el seu festival particular. Anna li donava la volta al partit prop de la mitja hora de joc (26′) i Maria Colmenar (34′) aconseguia ampliar la renda, que no obstant retallaven les de Santa Bàrbara mitjançant Patri tres minuts més tard, deixant la incertesa al marcador amb el 2-3 en marxar als vestidors.

Només arrencar la represa, unes mans molt protestades per les locals els hi donava l’opció amb una falta a la frontal d’aconseguir Maria Colmenar el seu ‘hat-trick’ particular (53′). Tot i això, les locals arran d’un clar penal per mans a l’interior de la gran, tenien l’opció de retallar les distàncies quan Marta Alegre no perdonava des dels onze metres i mantenia les aspiracions de les jugadores planeres (65′). Poc durava l’alegria quan 4 minuts després arribava el cinquè que aplanava el camí de la victòria del Morell que poc més tard completarien amb el sisè i definitiu que manté a la Plana sense haver puntuat encara davant l’afició.

Sala de premsa:

El tècnic local Garcho reconeixia que “el Morell s’ha mostrat com un equip compacte i amb les idees clares, jugant des del darrere i fent-se amb el pes del partit des de l’inici. Nosaltres no vam estar encertades, amb molts d’errors de concentració i arribant sempre tard a les jugades. Tot i això hem estat al partit durant la primera meitat en un gol matiner que ens avançava en una contra, però després tres gols consecutius en ficaven el partit coll amunt. No obstant això, aconseguien retallar les diferències al descans amb el 2-3 que ens donava esperances” ens apuntava l’entrenador planer “a la represa ho vam intentar i vam poder estar al partit fins avançada la confrontació quan hem encaixat el cinquè que ja ens ha sentenciat“.

La propera jornada:

Diumenge a partir de les 12 del migdia visiten al coer de la categoria, l’Avinyonet, un rival que en els dos compromisos que han pogut disputar, han estat l’equip que més gols ha encaixat amb 18 dianes. L’àrbitre designat per a dirigir aquesta confrontació serà Amaya Lacruz Verde del comitè tècnic del Penedès-Garraf.