HomeAgriculturaTractorada per a exigir a Madrid mesures en favor de la pagesia

Tractorada per a exigir a Madrid mesures en favor de la pagesia

Unió de Pagesos (UP) reclama una aplicació justa de la Política Agrària Comuna (PAC) a l’Estat espanyol i un repartiment just i equitatiu del valor afegit a la cadena alimentària, a la vegada que denuncia l’encariment dels costos de producció, factors que, segons el sindicat, impedixen que les rendes de la pagesia siguen equiparables a les de la resta de ciutadans. Per tot plegat UP va traure este dijous els tractors a les carreteres i carrers en senyal de protesta, fins a concentrar-se davant de diferents delegacions estatals.

A Tortosa, els tractors procedents de Gandesa es van sumar als concentrats a Soldebre abans d’anar cap a la delegació d’Hisenda, al carrer Ulldecona, amb el consegüent col·lapse circulatori.

La mobilització es materialitzava a l’Ebre amb el rerefons de la crisi dels cítrics, respecte a la qual UP exigix mesures de viabilitat del sector. En este sentit, el govern espanyol ha descartat establir un ajut de mínims per als productors o compensar els ajuntaments per una hipotètica exempció de l’impost de béns immobles rústic en els municipis de la zona productora.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 51 = 56

Últimes notícies