HomeEsportsFutbolTrepidant partit de filials entre el Tortosa i la Rapitenca amb un...

Trepidant partit de filials entre el Tortosa i la Rapitenca amb un final boig (2-2)

Partit d’infart el que es va viure entre els filials del Tortosa i la Rapitenca i que va acabar amb un empat agònic del conjunt roig-i-blanc en un servei de falta magistral de Nabil que situava el 2-2 definitiu que els dona el primer punt de la temporada a tots dos conjunts.

El partit arrancava ficant de manifest el que seria un duel trepidant de principi a fi i al primer minut de joc el visitant Efren gaudia d’una clara oportunitat quan es presentava sol dins l’àrea de Roger i creuava excessivament massa la pilota al costat del pal esquerre de la porteria tortosina. Als setze minuts arran d’una concessió defensiva local s’originava l’acció del primer gol del partit. Pilota endarrerida pel lateral Sergi cap a enrera defectuosament i se n’aprofitava el davanter centre rapitenc Amado Clotet per a filtrar-li la passada cap a Rovira que a boca de canó trobava la resposta del porter tortosí Roger que desviava la pilota amb els peus. En el rebuitg Pau Carcellé a l’interior de la gran rematava de primeres trobant la intervenció del porter roig-i-blanc, tot i que la deixava morta i Rovira que seguia l’acció afusellava a porta buida. Ràpida reacció tortosina quan arran d’un servei de banda favorable als mariners, Nabil robava la cartera i filtrava la passada per a Aitor que des del lateral de l’àrea la ficava de primeres a l’entrada d’Aleix Alemany que afusellava el gol de l’empat (23′). Així s’arribava al temps de descans. El millor estava per arribar…

Després del pas pels vestidors, el primer avís va ser visitant com a la primera meitat. Una intercepció de Pau Carcellé sobre la sortida del darrera de la reraguarda local li permetia fer una vaselina en veure al porter avançat, que es perdia per molt poc al costat del pal dret de la porta tortosina. La rèplica local prop va estar de suposar el 2-1. Desplaçament en profunditat per a Pau Cardona que de primeres la ficava al segon pal per a Yassine que amb tot a favor per a marcar va trobar la gran resposta del porter mariner Matias que evitava el gol sobre la mateixa línia (58′). Ara era el torn per als rapitencs qui a la sortida d’un córner gaudien d’una claríssima ocasió però la rematada de d’Efren es perdia molt desviada per dalt del travesser. Als 67′ torn per al Tortosa qui amb un ràpid contracop Aitor guanyava en velocitat a la defensa i rematava un pel creuat. Quatre minuts més tard de nou un actiu Aitor marxava per l’esquerra i des de la línia de fons assistia per a Aleix Alemany que perdonava rematant massa alt. L’assetjament local era una constant i als 74′ gaudien d’una triple ocasió consecutiva amb una rematada al pal d’Aleix, l’aturada de Mati a xut de Yassine i en la consecució de la jugada Pau Cardona tornava a topar amb el ferro de la porta rapitenca. Veure per creure! Però quan tot semblava indicar que l’empat seria inamobible amb el temps complert, en un refús defensiu des de davant mateix de les banquetes s’originava l’acció del gol rapitenc quan Naigel se n’aprofitava de l’acció i amb una rematada creuada semblava dictar sentència. Però encara hi hauria temps per a la cirereta del pastís. Quan ja passaven sis minuts de l’afegit, una falta per mans assenyalada per l’àrbitre a la frontal, l’aprofitava Nabil per a fer una sacada magistral per sobre la tanca que l’allotjava al mateix escaire. Un autèntic golàs! Així s’acabava el duel trepidant que van oferir dos grans equips que de ben segur donaran que parlar aquesta temporada.

Sala de premsa:

El tècnic roig-i-blanc Òscar Rumense es mostrava molt orgullós del treball realitzat pels seus jugadors que van creure-hi fins al darrer instant “ha estat un partit disputat fins al final entre dos equips que proposem un joc vistós i alegre. Al principi del partit tots dos rivals ens teniem molt de respecte i ells van aconseguir situar-se per davant al marcador en una concessió defensiva nostra, com ja ve sent habitual els darrers partits per falta d’experiència a la categoria” ens apuntava Rumense que afegia que “tot i així no abaixavem el cap i podíem aconseguir reestablir l’empat tan sols cinc minuts després fruit d’una acció ben elaborada per l’equip que ens ha fet crèixer i al segon temps crec que hem disposat del control de la situació i hem generat arribades clares, entre elles dos pals i dos grans aturades del porter rapitenc que ens privaven d’avançar-nos” ens comentava l’entrenador tortosí. Òscar Rumense es mostrava contrariat “el futbol va ser cruel amb nosaltres després del gran treball que va fer el nostre equip i quan més acaronàvem la victòria, un desplaçament sense aparent perill s’ha convertit en el gol que els tornava a avançar al marcador i ens deixava en cara de tontos com vulgarment es diu” tot i així ens apuntava el tècnic tortosí que “l’equip seguia creent i en l’afegit Nabil s’ha tret una rematada espectacular que ens donava un punt, que pels mèrits de l’equip sabia a poc, però aquest gol i el partit que vam fer ens ha de fer forts” sentenciava Òscar Rumense.

La propera jornada:

Els tortosins buscaran en aquesta tercera jornada del campionat de lliga aconseguir la seua primera victòria a la competició en el desplaçament al camp d’un Corbera d’Ebre, que és l’actual coer de la categoria després de no haver pogut sumar en els dos primers compromisos davant la Cava (1-2) i en el derbi comarcal a Gandesa (2-1). Serà en el partit que tancarà la jornada a partir de les 17 hores de la tarde, amb arbitratge de la col·legiada tarragonina Ana Domínguez. Per la seva part la Rapitenca B, que també buscarà sumar la primera victòria, rep en un derbi comarcal esperat a l’Amposta B. Serà a partir de tres quarts de sis de la tarde de dissabte amb arbitratge de l’àrbitre del comitè tècnic tarragoní Eduard Paris.