HomeSocietatUlldecona continua distribuint aigua potable amb dos camions cisterna al nucli urbà...

Ulldecona continua distribuint aigua potable amb dos camions cisterna al nucli urbà del municipi

L’Ajuntament d’Ulldecona va comunicar a través de les xarxes socials que aconsellava a la ciutadania no consumir aigua de l’aixeta, atès que els controls de qualitat de l’aigua que fa de forma periòdica Agbar, s’ha detectat un augment en la concentració de nitrats que supera els 50 mg/l previst al Reial decret 140/2003. L’avís afecta només el nucli de població d’Ulldecona i no els barris, on les analítiques surten correctes.

Per este motiu, durant tot el cap de setmana, el consistori, juntament amb l’empresa d’aigua, han situat dos camions cisterna en diferents punts del municipi per facilitar l’accés a l’aigua potable de totes les parts del nucli. Avui, els camions cisterna que la subministren, estaran ubicats a la Plaça Diputació de 8 a 20 hores i al Passeig de les Escoles, d’11:30 a 14 i de 16 a 20 hores.

Cal destacar, que entre dissabte i diumenge, s’han subministrat aproximadament 10.000 litres d’aigua a 140 persones. A més, des de l’Ajuntament s’ha facilitat aigua directament a tres persones que no podien traslladar-se per diversos motius.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 3 =

Últimes notícies