HomeOcupacióUlldecona convoca una nova línia d'ajuts per fomentar l'ocupació al municipi

Ulldecona convoca una nova línia d’ajuts per fomentar l’ocupació al municipi

L’Ajuntament d’Ulldecona ha convocat una nova línia d’ajuts, que es poden demanar fins a dinal d’any, per fomentar l’ocupació al municipi. Estes ajudes van destinades a empreses del municipi que contracten persones desocupades i les altes de nous autònoms empadronats a Ulldecona.

En especial, podran ser beneficiaris les empreses d’inserció i centres de treball amb l’objectiu d’inserció sociolaboral de persones en situació o en risc d’exclusió.
En la modalitat d’autònoms, podran acollir-se aquelles persones físiques que inicien la seua activitat i no hagen estat donats mai d’alta com autònoms o faça més de 6 mesos que no ho estan.

Els contractes han de tenir una durada mínima de 6 mesos i s’han d’haver començat dins el 2022. Poden ser de jornada completa o parcial. En este darrer cas, l’ajut es reduirà proporcionalment segons les hores de treball.

En els darrers tres anys les convocatòries impulsades en el camp del suport a l’activitat econòmica pel mateix ajuntament han augmentat considerablement, sobretot pel context de crisi econòmica derivada de l’afectació per la covid-19.

El consistori ha mobilitzat més de 300.000 euros amb esta finalitat, i la quantia de les subvencions és de 500 euros per a cada contractació laboral que complisca les condicions establertes en aquestes bases i de 500 euros també per als autònoms que inicien la seua activitat.

Segons explica l’alcaldessa, Núria Ventura, “l’objectiu d’aquest ajut és millorar i fomentar l’ocupació i l’ocupabilitat dels nostres veïns i veïnes, a la vegada que contribuïm al desenvolupament econòmic del nostre poble”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 83 = 88

Últimes notícies