HomeSense categoriaÚltims dies per fer la preinscripció a l'Escola Oficial d'Idiomes de Tortosa

Últims dies per fer la preinscripció a l’Escola Oficial d’Idiomes de Tortosa

L’Escola Oficial d’Idiomes de Tortosa torna a oferir aquest curs 2019-2020 cursos d’alemany, anglès i francès, un total de 26 grups. Es pot obtenir fins al nivell B2 (5è curs) d’alemany i francès i fins al C1 d’anglès (6è curs). Per tal de facilitar la conciliació horària hi haurà grups al matí, a la tarda i al vespre. 

Els cursos, que tenen una durada d’unes 140h, són equivalents als dels nivells descrits pel Marc de referència europeu per a l’aprenentatge, l’ensenyament i l’avaluació de llengües publicat pel Consell d’Europa i amb validesa internacional. Des de l’Escola Oficial d’Idiomes destaquen que “els preus públics són molt assequibles i hi ha diferents descomptes com: famíla nombrosa, família monoparental, persones discapacitades…” 

La preinscripció estarà oberta fins al 5 de setembre a les 15h i es pot fer online a través del web www.eoitortosa.com o el dia 5 a la EOI de Tortosa (C/Sant Domènech 14). Els requisits són tenir 16 anys o més per a cursos d’anglès o 14 anys o més per a cursos d’alemany i francès (a dia 31 de desembre de 2019). Els alumnes que es preinscriguin tindran tres opcions: accedir directament al primer curs de l’idioma que us interessi, accedir a un nivell concret acreditant el nivell o fer un test de nivell per assignar el curs adequat. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 3 =

Últimes notícies