HomeSocietatÚltims dies per presentar-se a la segona edició del programa Genius, de...

Últims dies per presentar-se a la segona edició del programa Genius, de la Diputació de Tarragona, per a evitar la fuga de talent jove

TERRES DE L’EBRE // Fins al dia 20 d’agost estarà obert el termini de presentació de sol·licituds a la segona edició del programa d’ajuts Genius, que ofereix noves oportunitats als joves amb titulació superior que actualment estan aturats. Les beques, dotades amb 9.300€ per a cadascun dels 10 participants, promouen la realització d’estades professionals a l’estranger, en entitats o institucions vinculades a la Unió Europea.

La nova edició del Programa Genius pretén consolidar una línia de suport per als joves al territori, afavorir una transferència efectiva de coneixements i fer més competitives i innovadores les empreses i institucions de la demarcació de Tarragona. Els principals àmbits d’actuació del projecte són el turisme, l’eficiència energètica i sostenibilitat, i/o la gestió d’informació, agenda urbana i repoblament, contribució a la transformació digital, educació i coneixement, projectes i xarxes de cooperació en l’àmbit de la Unió Europea.

El Projecte Genius es dirigeix a les persones menors de 35 anys residents a la demarcació de Tarragona, desocupades demandants d’ocupació, amb titulació universitària, amb titulació de Formació Professional de Grau Superior o amb certificat de professionalitat nivell 3. A més, cal que aquestes acreditin coneixement d’anglès o francès (equivalent al B2 del MCERL). Les pràctiques formatives a l’estranger tenen una durada de 5 mesos i es completarà amb 2 mesos més en una entitat local (administració pública) de la demarcació de Tarragona, incloent-hi la Diputació de Tarragona, per tal que faci una proposta de millora o de desenvolupament d’un projecte vinculat amb els coneixements adquirits durant les pràctiques formatives en l’entitat estrangera.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 64 = 70

Últimes notícies