HomeSense categoriaUn centenar d’infants i joves participen en les activitats del Servei...

Un centenar d’infants i joves participen en les activitats del Servei d’Atenció Diürna del Consell Comarcal del Baix Ebre

BAIX EBRE // El Servei d’Atenció Diürna del Consell Comarcal del Baix Ebre, conegut com “La  Tribu”, ofereix este estiu un centenar de places per infants i joves d’entre 3 i 16  anys de la comarca. Es tracta d’un servei gratuït integrat dins el Servei  d’Intervenció Socioeducativa.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre,  Xavier Faura; la consellera comarcal de Serveis Socials, Laura Fabra i l’alcalde de  l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, han visitat este matí el servei que es duu a terme  a l’escola Sant Jordi de l’Ametlla, amb una vintena de places.  

“Es tracta d’un servei molt necessari que ofereix a infants i joves activitats de  lleure i que els garanteix dos àpats diaris”, ha manifestat el president del  Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura. Durant estos dos mesos, el Consell  Comarcal assumeix l’esmorzar i dinar dels assistents al servei, es distribuiran un  total de 3.700 menús.  

A més de l’Ametlla de Mar este mes de juliol el Servei d’Atenció Diürna del  Consell Comarcal del Baix Ebre també presta el servei a Roquetes, a l’escola  Marcel·lí Domingo; a Deltebre, a les instal·lacions del col·legi Sant Miquel i a  l’Aldea, a les antigues escoles de l’estació. A l’agost, el servei es prestarà a Deltebre,  Roquetes, Camarles i l’Ampolla.  

Pel que fa a l’horari del servei és entre les nou del matí i les tres del migdia. La  programació de “La Tribu” inclou activitats, jocs i sortides, a través de les quals es  treballen els valors del respecte, l’amistat, la responsabilitat, la conscienciació  ambiental, la cooperació, l’escolta activa i l’empatia.  

Enguany, de la mateixa manera que l’any passat, s’han adoptat un seguit de  mesures preventives per la crisi de la Covid-19. Així, es comprova diàriament la  temperatura dels assistents i s’ha establert un pla de confinament en cas de  necessitat, entre altres mesures.  

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

71 + = 74

Últimes notícies