HomeSense categoriaUn total de 300 alumnes de flauta travessera participaran aquest dissabte a...

Un total de 300 alumnes de flauta travessera participaran aquest dissabte a Tortosa a la 9a flautada de Catalunya

El proper dissabte 4 de maig Tortosa acollirà la 9a Flautada de Catalunya, amb la participació de 300 flautistes. Enguany l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa és l’encarregada d’organitzar aquest esdeveniment biennal on participaran alumnes de flauta travessera d’entre 6 i 14 anys i un total de 30 professors d’arreu del territori català. L’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus també participa a la trobada.

Les activitats de la flautada s’iniciaran a les 10.30 h al Seminari de Tortosa, on l’alumnat realitzarà assajos i diversos tallers relacionats amb aquest instrument. A les 15 h començarà una cercavila des del Seminari fins a l’Auditori Felip Pedrell, on el mediàtic músic Xavi Lozano oferirà un espectacle tancat per a tots els alumnes participants. A les 16.30 h tornarà a arrencar la cercavila fins al Pavelló Municipal de Ferreries on alumnes i professors oferiran un concert de cloenda gratuït i obert al públic. El concert tindrà lloc a les 18.30 h.

La Flautada de Catalunya representa per als alumnes una bona oportunitat per compartir experiències, assajos i treball conjunt, alhora que esdevé un acte singular i festiu. Tots els participants a la trobada rebran una samarreta dissenyada especialment per a aquesta ocasió.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 3 =

Últimes notícies