HomeSense categoriaLa recollida d'aliments de primavera recull 27.500 quilos a Tortosa

La recollida d’aliments de primavera recull 27.500 quilos a Tortosa

Tortosa ha tornat a demostrar la seua solidaritat en la Recollida d’Aliments de Primavera que ha tingut lloc els dies 26 i 27 d’abril. Els ciutadans han respost a la crida del Banc dels Aliments i, s’han recollit 27.500 Kg d’aliments bàsics. 

Més de 700 voluntaris han col·laborat de divendres a dissabte en la Recollida d’Aliments de Primavera. Tot i que el resultat és lleugerament inferior al d’edicions anteriors, el portaveu del banc dels Aliments, Òscar Ologaray, ha donat les gràcies a tots els que hi han participat i s’ha mostrat molt satisfet pel resultat: “Som conscients que era un cap de setmana complicat, però vam decidir mantenir la recollida i la resposta ha estat molt positiva”. “Any rere any
hem pogut comprovar que, quan el Banc dels Aliments demanem ajuda, la ciutadania respon”,
ha exposat Ologaray, que no s’ha pogut estar de fer un nou agraïment “gràcies a tots els que aquest cap de setmana heu volgut col·laborar en la recollida, gràcies per ajudar-nos a posar el plat a taula d’aquells que més ho necessiten”.

El portaveu ha explicat que a través de diferents entitats socials el Banc dels Aliments farà arribar els productes recaptats a les famílies. “Malgrat que ara hem recollit 25.000 quilos, aquests només són el 5% del que reparteix el Banc dels Aliments anualment, al juny ja s’hauran acabat”, ha constatat Ologaray, afegint que “des del Banc dels Aliments hem detectat un augment en la qualitat dels productes”. “Hem rebut molt més oli, llet, conserves, llegum cuit que en passades edicions, i s’ha reduït el llegum sec”, ha conclòs Ologaray.

Per la seva part, l’alcaldessa de Tortosa s’ha mostrat molt satisfeta de la resposta de la ciutadania i ha exposat que “des de l’ajuntament estem i seguirem estant sempre al costat d’aquestes entitats per tal que, entre tots, puguem ajudar a les famílies que més ho necessiten a sortir-se’n”. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 23 = 25

Últimes notícies