HomeSense categoriaUna App de reconeixement facial, la més puntuada als Premis Gerard Vergés

Una App de reconeixement facial, la més puntuada als Premis Gerard Vergés

L’Aula Magna del campus Terres de l’Ebre de la URV va acollir el lliurament dels Premis Gerard Vergés del campus Terres de l’Ebre als treballs de recerca de Batxillerat i treballs de síntesi de Cicles Formatius de Grau Superior del curs 2018-2019.

El treball que ha aconseguit una millor puntuació, 176 sobre un màxim de 200, ha estat Reconeixement facial: aplicació de la visió artificial per computadora per a mesurar els marcadors biomètrics d’un rostre, de l’estudiant Ania Izquierdo, de l’Institut Deltebre. El seu ha estat un dels tres Premis Generals URV, juntament amb La Revolució russa: de l’ortodòxia al col·lectivisme marxista, d’Aaron Llasat, de l’Institut Ramon Berenguer IV de Tortosa; i Ensore Future SL, de Daniel Franch, de l’Institut Montsià d’Amposta, un pla d’empresa enfocada a la instal·lació de sistemes d’energia elèctrica a través de plaques fotovoltaiques.

Pel que fa als premis específics, els dos treballs premiats són Discovery Delta, de Sergi Castaño, Marc Llambrich i Albert Barberà de l’Institut Montsià, i Els pares recullen el que sembren? Objectiu l’adolescència, de Carla Porcal, de l’Institut Deltebre.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 53 = 59

Últimes notícies