HomeTerres de l'EbreUna exposició interactiva itinerant pels pobles de la comarca enceta les activitats...

Una exposició interactiva itinerant pels pobles de la comarca enceta les activitats participatives del procés comunitari al Baix Ebre

BAIX EBRE // El Consell Comarcal del Baix Ebre impulsa el procés comunitari per tal de millorar  la convivència, la inclusió i la cohesió social a la comarca. Un procés que implica  dur a terme una diagnosi sobre l’estat de la convivència i la cohesió social al  conjunt de la comarca, però amb la mirada pròpia de cada municipi per la qual  cosa és necessari el treball conjunt d’institucions i ciutadania. En aquest sentit, una de les primeres accions participatives que s’impulsarà és una exposició interactiva  itinerant que arribarà a cada poble i on es convida els veïns i veïnes a reflexionar  sobre la convivència. Demà divendres entre les 10.00 i les 13.00 hores l’exposició  s’instal·larà al carrer Major de Roquetes. 

Concretament es col·locaran uns panels amb el títol “Millorem la convivència. Mos  coneixem a …”, on les persones participants podran enganxar amb uns adhesius, de  manipulació individual, allò que consideren oportú sobre la convivència al seu  municipi: una paraula, una frase, el títol d’una cançó, un dibuix, etcètera. Aquesta  acció simbòlica seguirà les recomanacions de les autoritats sanitàries i es  disposarà de gel hidroalcohòlic i productes per la desinfecció dels bolígrafs que  facin servir els participants.  

Durant aquest mes d’octubre l’exposició itinerant recorrerà els diferents municipis  del Baix Ebre, en la major part dels casos coincidint amb el dia de mercat setmanal.  “Promovem el debat sobre la convivència als pobles i incentivem el  sentiment de pertinença comarcal”, ha manifestat el president del Consell  Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.  

El procés comunitari és impulsat des de l’àrea de Serveis a les Persones del Consell  Comarcal amb el suport de l’entitat ACISI. En el marc d’aquest projecte s’ha creat  un grup impulsor, integrat per diferents recursos tècnics i serveis vinculats a l’àrea  de Serveis a les Persones.  

 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

49 + = 55

Últimes notícies