HomeEconomiaUna jornada a Tortosa reflexionarà el dimecres 8 de juny sobre economia...

Una jornada a Tortosa reflexionarà el dimecres 8 de juny sobre economia circular i sobre l’ús eficient de l’aigua

Tortosa acollirà, el dimecres 8 de juny, una jornada d’anàlisi i de debat al voltant de qüestions relacionades amb l’aprofitament dels recursos naturals. Serà a l’aula didàctica del Museu de Tortosa, a partir de les 16 h, i inclou dos taules redones que aprofundiran sobre dos aspectes importants en esta matèria: d’una banda, l’ús eficient de l’aigua (16.30 h) i, de l’altra, l’economia circular (18.15 h). Ho farà amb representants d’institucions i empreses vinculades amb estos sectors, com el director de la càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible, Òscar Saladié; el gerent d’Aigües de Tortosa, Honorio Royo, i el CEO d’Aigües de Catalunya, Marc Pifarré, i també amb el director general de Kronospan a Espanya, Javier Macicior, empresa que basa la seua activitat en el concepte de l’economia circular; la responsable de l’Àrea de Sostenibilitat del Centre Tecnològic LEITAT, Marta Escamilla; l’expert en economia circular i exdirector de l’Agència Catalana de Residus, Josep M. Tost, i la responsable de serveis energètics de SERVEO, Rosa M. Sanchís.

El ‘wokshop’ Tortosa va dur a terme la primera edició al 2019. Posteriorment, la pandèmia ha fet ajornar la continuació fins a este moment. L’organitzen conjuntament l’Ajuntament de Tortosa i l’empresa Bamboo Comunicació. El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica, Sisco Pepió, remarca que els objectius d’esta jornada s’adiuen amb els objectius que el govern de Tortosa ha fet seus com a membre de l’Acord de Ciutats Verdes i en el marc dels objectius que defineix l’Agenda 2030: “treballem per impulsar totes aquelles iniciatives que ens ajuden a fer més sostenible el planeta i a millorar les condicions de vida de la ciutadania, de manera respectuosa amb el medi“, apunta el regidor. De la mateixa manera, el director de Bamboo Comunicació, Robert Moragues, remarca que els temes de la jornada són clau en el context actual, com demostren els períodes de sequera que es produeixen cada vegada amb més assiduïtat, i que van seguits de temporades de tempestes més fortes, fet que provoquen afectacions als municipis i la ciutadania.

La participació a la jornada és gratuïta i oberta a tota la ciutadania, però cal fer reserva prèvia amb un correu electrònic a bamboo@smartbamboo.es indicant les dades de contacte.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies