HomeSocietatUna vintena d’alumnes participen en el curs de monitores de lleure organitzat...

Una vintena d’alumnes participen en el curs de monitores de lleure organitzat pel Consell Comarcal del Baix Ebre

Una vintena d’alumnes participen en el curs de monitores de lleure organitzat pel Consell Comarcal del Baix Ebre.

Una vintena d’alumnes participen en el curs de monitors i monitores de lleure que organitza el Consell Comarcal del Baix Ebre i té lloc a l’edifici Carrilet, a Tortosa.

Esta formació permet l’obtenció del diploma de monitor o monitora d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil i s’emmarca dins la normativa de la Generalitat de Catalunya, que regula l’accés a les titulacions exigides per a desenvolupar activitats amb menors de 18 anys (campus, campaments, casals, colònies, camps de treball, activitats extraescolars, etc.).

Es tracta de 150 hores lectives que tindran lloc del 27 de juny al 10 de juliol i els participants després hauran de fer la formació pràctica.

El curs prepara l’alumnat per a intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, i el capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar aquestes activitats en el marc de la programació general d’una organització, aplicant les tècniques específiques d’animació grupal, incidint explícitament en l’educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

D’altra banda, el Consell Comarcal del Baix Ebre organitzarà un altre de curs de monitores entre el 14 i el 31 de juliol a Roquetes.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies