HomeGastronomiaVicent Guimerà participa en el Gastronòmic Fòrum Barcelona

Vicent Guimerà participa en el Gastronòmic Fòrum Barcelona

El Xef de l’Antic Molí d’Ulldecona Vicent Guimerà va difondre les virtuts de les Terres de l’Ebre en un escenari internacional. El Gastronòmic Fòrum Barcelona és el saló de referència de l’hostaleria, la gastronomia i el foodservice organitzat per Fira de Barcelona.

La posada en escena va ser a l’Auditori, un espai reservat per als xefs més representatius del panorama actual. Guimerà ha fet bandera d’Ulldecona presentant ‘Projecte Mans’, amb què ha estat guardonat amb el premi ‘Alimentos de España a la restauración’.

Foto: Cedida

Presentat per Carme Gasull, reconeguda periodista gastronòmica, ha estat acompanyat per Carlos García, responsable agrícola de la finca, i Andrea Ferrater, cap de cuina de l’Antic Molí. Mans és un projecte d’economia circular que comença en un hort de 7000 m² i d’agricultura regenerativa. Un treball d’agricultura natural, amb què Vicent Guimerà lluita contra el canvi climàtic a partir de la restauració de la matèria orgànica.

El seu objectiu és obtenir fruits més nutritius i saborosos per a la salut i la cuina. Impulsa juntament amb la ‘Cooperativa Terram’ l’ocupació social i laboral a través de l’agricultura per als col·lectius més vulnerables, i tanca el cercle amb les obres d’artesans del territori, realitzades únic i exclusivament per a ‘Projecte Mans’, impulsant sinergies i treball al territori de les Terres de l’Ebre.

Foto: Cedida

Després de mostrar el seu projecte d’economia circular, ha cuinat tres plats del menú degustació, premiat amb 1 Estrella Michelin, i 1 Estrella Verda pel seu compromís amb el medi ambient.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 3 =

Últimes notícies