HomeSocietatVÍDEO · Ulldecona instal·larà una planta d’osmosis per a solucionar el problema...

VÍDEO · Ulldecona instal·larà una planta d’osmosis per a solucionar el problema de l’aigua

Ja fa un mes des que els veïns i veïnes d’Ulldecona van deixar de beure aigua de l’aixeta a causa de l’excés de nitrats. L’Ajuntament d’Ulldecona, després de reunir-se amb l’Agència Catalana de l’Aigua, ha comunicat que s’instal·larà una planta d’osmosis com a solució provisional a aquest problema.

Núria Ventura, alcaldessa d’Ulldecona “Actualment, estem treballant en la instal·lació d’una planta d’osmosis al mateix dipòsit del castell que és el que subministra a Ulldecona i estem en la tramitació administrativa, dels permisos necessaris, estudiant els paràmetres i el que fer en l’aigua dels rebuigs”.

Tot i que aquesta és una solució a curt termini també s’estan estudiant diferents opcions perquè aquests fets no tornin a ocórrer amb el temps. Algunes d’aquestes solucions són la creació de nous punts de captació o la interconnexió de la resta de dipòsits amb els quals se subministren els barris.

Des de l’Ajuntament també es recorda que fins que no s’hagi instal·lat la nova planta d’osmosis es mantindrà el subministrament d’aigua potable amb camions cisterna i dipòsits.

Ebredigital
Ebredigital
Ebredigital
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 15 = 21

Últimes notícies