HomeSense categoriaVídeo · Delta de l’Ebre Ecoturisme llança un vídeo promocional per mostrar...

Vídeo · Delta de l’Ebre Ecoturisme llança un vídeo promocional per mostrar l’oferta d’ecoturisme del Delta

TERRES DE L’EBRE // Amb l’eslògan “Tu i el Delta”, Delta de l’Ebre Ecoturisme llança un vídeo per donar a conèixer l’àmplia i variada oferta turística de qualitat que hi ha al Delta de l’Ebre durant tot l’any.

Adreçat a visitants amb valors alineats amb l’ecoturisme, l’audiovisual destaca per les imatges sorprenents de la natura arreu del Delta, i d’altres tan inèdites com l’interior de La Faroleta a la punta del Fangar, posant en valor un territori que té com a principal atractiu i actiu la natura, però també una extensa cartera de serveis de qualitat oferta per les empreses d’ecoturisme.

Així, la combinació de plans detall amb algunes escenes sorprenents a vista de dron i les múltiples tonalitats de la llum en el transcurs del dia, crea un ambient visual molt especial, càlid i proper, que transmet les experiències que s’hi poden viure, per a tots els gustos i edats, i en qualsevol època de l’any. Turisme actiu, rutes verdes, rutes blaves, cultura i patrimoni, gastronomia i enoturisme, bon descans… activitats per a una estada sostenible, respectuosa, creativa i innovadora, que es poden consultar a la web deltadelebreecoturisme.com.

La nova marca segell del Delta de l’Ebre

Fa només una setmana es presentava oficialment la nova marca segell Delta de l’Ebre Ecoturisme, una iniciativa de l’Associació d’Empreses d’Ecoturisme del Delta de l’Ebre (AEEDE) per posicionar el Delta com a referent en ecoturisme amb una variada oferta turística de qualitat durant les quatre estacions.
Així mateix, amb la marca segell es pretén millorar la comunicació, promoció i distribució de l’oferta en turisme sostenible al Delta; estimular la demanda turística desestacionalitzada i amb estades més prolongades, i sensibilitzar el teixit empresarial del Delta sobre la importància de desenvolupar models de negoci de turisme sostenible que ajuden a preservar el Delta de l’Ebre com a espai natural protegit. La creació de la marca i les diverses accions promocionals han estat possibles gràcies al Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya (CONFORCAT).

Associació d’Empreses d’Ecoturisme del Delta de l’Ebre

L’AEEDE és una associació privada sense ànim de lucre integrada per empreses turístiques del Delta de l’Ebre que promouen, coordinen i representen un model de desenvolupament turístic responsable i compromès amb la preservació dels espais naturals, la cultura i el progrés del Delta de l’Ebre.

L’associació va néixer el 2005 per poder elaborar la candidatura de la Carta Europea de Turisme Sostenible del Parc Natural del Delta de l’Ebre. Actualment, compta amb més de 40 empreses associades, participa i impulsa múltiples accions (com ara la Festa de l’Ecoturisme del Delta de l’Ebre), i representa el Delta a escala local, autonòmica i estatal, sent membre del Club de Ecoturismo de España i de la Taula d’Ecoturisme de Catalunya, entre d’altres.

 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

79 + = 88

Últimes notícies