HomeSense categoriaVídeo · El campus Terres de l’Ebre compleix 15 anys de la...

Vídeo · El campus Terres de l’Ebre compleix 15 anys de la seua creació

TERRES DE L’EBRE // Es compleixen els 15 anys de la creació del campus Terres de l’Ebre com a campus plenament integrat a l’estructura de la universitat. L’acord el va aprovar el Claustre de la URV el 20 de maig de 2005, un acord que va representar la plena integració dels centres, fins aquell moment adscrits a la URV, que oferien les diplomatures d’Infermeria, Ciències Empresarials i Turisme a les Terres de l’Ebre, així com la creació d’una estructura de direcció i gestió a Tortosa que es va posar en marxa el curs 2005-06. 

A partir d’aquest moment el creixement del campus ebrenc ha estat constant. El curs 2007-2008 es va posar marxa la diplomatura de Magisteri en Educació infantil, i dos cursos més tard, el curs 2009-2010, la d’Educació Primària. Una altra fita important d’aquests 15 anys d’història va ser la posada en marxa del nou edifici del campus, situat al barri de Remolins, el setembre del 2011. De fet, l’aniversari del campus coincideix també en un moment en què, tot i la situació de pandèmia, hi ha diversos projectes de futur en marxa, com ara el doble grau d’Educació Infantil i Primària o el postgrau de Tecnologies de l’Aprenentatge i del Coneixement que es posaran en marxa el curs vinent.

La rectora de la URV, Maria José Figueras, ha volgut felicitar tota la comunitat universitària amb motiu d’aquesta efemèride a través d’un vídeo en el qual ha destacat que durant aquests anys “hem aconseguit que el campus Terres de l’Ebre sigui el motor del desenvolupament social, econòmic i cultural de les Terres de l’Ebre”. “Avui és un dia especial per al nostre campus i ens hauria agradat poder-ho celebrar tal com toca. Ho farem, ben segur, més endavant quan puguem recuperar la normalitat”, ha manifestat per la seua banda el director del campus, Jordi Sardà, qui també ha volgut remarcar la imminent posada en marxa de nous estudis que se sumen als graus d’Administració i Direcció d’Empreses, Infermeria, Educació Infantil i Educació Primària, que s’imparteixen actualment.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + = 13

Últimes notícies