HomeComunicacióVídeo · La premsa comarcal i de proximitat reivindica el seu paper...

Vídeo · La premsa comarcal i de proximitat reivindica el seu paper d’activitat essencial com a mitjans pròxims i creïbles

Des de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC) segueixen amb la iniciativa engegada la setmana passada, produint un segon vídeo amb la intenció de posar en valor la tasca dels mitjans associats durant l’actual crisi de la Covid-19.

En este nou audiovisual, una desena d’editors i periodistes de Premsa Comarcal al llarg i ample del país ens expliquen com s’enfronten a la situació generada per l’aturada de l’activitat i totes les conseqüències que se’n desprenen. Com en l’anterior vídeo, l’esperit de superació i resiliència dels editors és patent, i representa l’actitud de tots els membres de l’associació.

L’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC) és una entitat sense ànim de lucre que aglutina la pràctica totalitat d’empreses i entitats editores de premsa comarcal i local d’informació general existents a Catalunya, en format paper o digital, escrites en català i amb difusió de pagament. Premsa Comarcal aplega periòdics impresos de difusió diària, setmanal, bisetmanal, quinzenal, mensual, bimestral i trimestral. Actualment, agrupa 138 publicacions de premsa comarcal i local, en paper i digitals, repartides arreu del territori català.

 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 27 = 28

Últimes notícies