HomeUrbanismeVÍDEO · Vinallop enllesteix la reforma de la plaça de la Divina...

VÍDEO · Vinallop enllesteix la reforma de la plaça de la Divina Pastora i l’adequació dels tres carrers de l’entorn

Vinallop disposa des d’ara d’un nou espai de trobada i de reunió per al poble. La plaça de la Divina Pastora, situada entre l’església i el Casal, compta amb una nova configuració i un nou paviment. L’Ajuntament de Tortosa ha enllestit una actuació que va iniciar amb l’adquisició d’un immoble situat entre el carrer Tras Església i la mateixa plaça. Posteriorment en va dur a terme l’enderroc per tal d’esponjar urbanísticament este espai i l’ha finalitzat amb l’adequació de tot l’entorn. Els treballs han permès situar una combinació de llambordes i una encimentació a tota la plaça, que també s’ha estès als carrers adjacents: Tras Església, Abadia i Roser.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha inscrit estos treballs en les actuacions de millora que s’estan duent a terme a tot el municipi: “El govern seguim actuant a tots els barris i pobles de Tortosa, i en este cas l’actuació que hem fet a Vinallop suposa poder disposar d’un entorn més amable per a la gent del poble i genera un espai de trobada“, ha explicat l’alcaldessa. De la seua banda, l’alcalde pedani, José Antonio Estíbalez, ha agraït l’actuació per part de l’Ajuntament i ha destacat la transformació que suposa per a esta part de Vinallop.

L’adequació de la plaça de la Divina Pastora i dels carrers Abadia, Roser i Tras Església continuen l’execució del nou Casal, que es va dur a terme l’any passat. Una actuació que va permetre ampliar les instal·lacions existents fins a aquell moment i que van suposar la renovació de l’equipament existent. D’esta manera, es va dotar al poble d’un lloc per tal que la gent pogués fer-hi reunions, actes diversos, així com també activitat física, amb la instal·lació de màquines per a l’exercici.

Estes són actuacions molt importants per a Vinallop, ja que ens permeten impulsar el poble“, ha destacat Meritxell Roigé. A més a més, ha recordat que tot just l’Ajuntament de Tortosa ha aprovat la creació d’una llar d’infants per a Vinallop, així com una altra als Reguers, “fet que continua esta voluntat de tindre una ciutat més descentralitzada i propera a la ciutadania“, ha insistit.

La reforma de la plaça de la Divina Pastora ha suposat una inversió d’uns 75.000 euros, inclosa l’adquisició de l’immoble, l’enderroc i la urbanització. Estos diners s’afegeixen als 180.000 euros que l’Ajuntament de Tortosa va invertir per a l’ampliació i arranjament del Casal. L’actuació s’ha completat amb la instal·lació d’una font a càrrec d’Aigües de Tortosa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 63 = 66

Últimes notícies