HomeOcupacióVuit persones aturades es formen en el sector de la construcció a...

Vuit persones aturades es formen en el sector de la construcció a lo Sindicat a Amposta

L’Ajuntament d’Amposta, a través de la seua àrea de Desenvolupament Social i Econòmic i en el marc del programa Treball a les 7 Comarques, ha impartit un curs de Capacitació bàsica per a la construcció. Una formació que han seguit vuit persones aturades i que s’ha desenvolupat a les dependències de Lo Sindicat i en espais públics d’Amposta, on s’han realitzat les pràctiques de l’ofici.

Aquest curs va ser una petició del Gremi de Construcció del Montsià que reclamen operaris qualificats per a les seves empreses“, explica l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs. De fet, alguns dels representats de les principals empreses del Gremi, com per exemple: Construccions PROPA; Adolfo Constructors del Montsià; Sostre-Estan; Caballé Constructors; Also-Martí; Maceria XXII i Joan Torta Navarro_Arquitecte.

El curs, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local, ha tingut una durada de 195 obres i els alumnes han aprés coses com l’elaboració de mortes, pastes, formigons o materials de rejuntat, tancaments, acabats i prevenció de riscos, entre d’altres.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 5 =

Últimes notícies