HomeEsportsXavier Albertón (MC Tortosa), podi a Empuriabrava per mantenir-se líder de la...

Xavier Albertón (MC Tortosa), podi a Empuriabrava per mantenir-se líder de la Copa Catalana de Promovelocitat.

Xavier Albertón va finalitzar en tercera posició en la prova de la categoria PromoRACC 1, disputada al circuit Kàrting d’Empuriabrava, en una gran jornada de velocitat per als pilots de la Copa Catalana de Promovelocitat i del Trofeu Català de Minimotard.

Amb l’organització del Moto Club Motoformació, els pilots van afrontar una prova plena d’al·licients. Per una banda, un circuit nou dins el calendari de la Promovelocitat. Un traçat revirat i amb unes característiques diferents de la resta d’escenaris de la temporada. D’altra banda, el factor meteorològic, amb fortes ratxes de vent que van obligar als pilots a mantenir la màxima concentració al llarg de totes les mànegues.

Raül Navarrete (MC Terres de Ponent) es va imposar en la categoria PromoRACC1. El pilot de Terol va dominar en les dos mànegues. La segona posició va ser per al pilot rus Egor Ivanov que en la seua tercera participació en la categoria reina de la Promovelocitat va aconseguir el seu primer podi. Xavier Albertón, va pujar al tercer esglaó del podi. Amb quart i quinta posició respectivament es van classificar Christian Calvet (MC Tot Motors Els Reguers) i Adrián Molina (MC Circuit de Móra d’Ebre). Els 32 punts sumats en aquesta prova, permeten a Xavier Albertón, seguir líder de la classificació general amb un total de 223 punts, seguit per Raül Navarrete amb 195. La tercera posició és de Christian Calvet amb 144 i la quinta d’Adrián Molina amb 141.

Pel que fa a PromoRACC2, es va imposar Cesc Obiol (Simonetty School). Al podi el van acompanyar Edgar Silven (DSVK), segon, i Bryan Gutiérrez (MC Circuit de Móra d’Ebre), que va certificar la millor actuació del que portem de temporada amb una meritòria tercera posició.

En la general primers llocs per a Cesc Obiol amb 286 punts, seguit d’Edgar Silven, 198, tercer Pau Camarena, 194, i quart Bryan Gutiérrez, 142.

La pròxima cita amb la Copa Catalana de Promovelocitat, serà el 17 d’octubre amb la disputa de la prova al circuit de Calafat de l’Ametlla de Mar.