HomeEsportsXavier Albertón (MC Tortosa) segon al circuit d'Alcarràs i continua líder en...

Xavier Albertón (MC Tortosa) segon al circuit d’Alcarràs i continua líder en la PromoRACC 1

Una caiguda quan disputava la segona mànega, va restar possibilitat a Xavier Albertón (MC Tortosa), d’aconseguir el primer lloc en la quinta i penúltima prova de la Copa Catalana de Promovelocitat, disputada al circuit mixt d’Alcarràs. La competició tornava a l’activitat, després de les vacances d’estiu, disputant-se carreres en les categories PromoRACC1, PromoRACC2, PromoRACC3 i PromoRACCE.

Xavier Albertón va ser el més ràpid en les sèries d’entrenaments i classificatòries, i en la primera mànega es va imposar, seguit de Raül Navarrete (MC Terres de Ponent) i Adrian Molina (MC Circuit Móra d’Ebre). En la segona quan ocupava la primera posició va patir una caiguda, encara que va reaccionar de forma molt positiva per entrar en tercer lloc, per darrere de Raül Navarrete i Aleix Ginés (MC Terres de Ponent). Al final el triomf va ser per a Raül Navarrete que sumava 45 punts, amb segon lloc per Xavier Albertón amb 41 i tercer Aleix Ginés amb 33. Quinta posició per a Christian Calvet (MC Tot Motor Reguers, i séptima per Adrian Molina, els dos amb 21 punts.

En la classificació general es manté líder Xavier Albertón amb un total de 191 punts, per davant de Raül Navarrete, 145. El pilot del MC Tortosa està molt prop del títol, quan només resta per finalitzar el campionat, la prova d’Empuriabrava el pròxim 3 d’octubre. Adrian Molina i Christian Calvet amb quarta i quinta posició amb 119 i 118 punts respectivament, encara tenen possibilitats matemàtiques de pujar al podi.

En la prova de PromoRACC 2, es va imposar Pau Camarena (MC Circuito del Motor), per davant de Cesc Obiol (Simonetty School) i Brayan Gutiérrez (MC Circuit de Móra d’Ebre), amb octava posició de Ferran Martínez (MC Circuit Móra d’Ebre). A la classificació general, líder Cesc Obiol amb 236 punts, mentre Bryan Gutiérrez és sext amb 196, i Ferran Martínez nové amb 44.