HomePolíticaXavier Faura (ERC Tortosa) anuncia que "dignificarà el parc dels Països Catalans...

Xavier Faura (ERC Tortosa) anuncia que “dignificarà el parc dels Països Catalans i el convertirà en punt de trobada del veïnat de Sant Llàtzer”

Convertir el parc dels Països Catalans en un espai de trobada del veïnat de Sant Llàtzer“. Aquesta és una de les principals propostes del programa de govern d’Esquerra Republicana per aquest barri tortosí, que inclou “la reparació i manteniment dels elements del parc, així com de l’arbrat de l’entorn i l’habilitació d’un accés de vianants segur fins al cementiri” destacava l’alcaldable republicà. “És necessària una aposta ferma per a dignificar el parc dels Països Catalans”, ha manifestat el candidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Tortosa, Xavier Faura. 

A més de la millora del parc dels Països Catalans, l’alcaldable republicà es compromet “a ampliar les instal·lacions de l’skatepark. I a la vora del parc, Esquerra sosté que s’ha de millorar l’entorn de l’escola de Sant Llàtzer i de l’institut Cristòfol Despuig, així com habilitar camins escolars segurs perquè els infants i joves puguin accedir caminant als centres educatius” ressaltava.

“El canal i les vies del tren representen una divisió física entre el Temple i Sant Llàtzer que hem de resoldre”, ha dit Faura, que hi ha afegit: “Reforçarem la seguretat de l’avinguda Canigó perquè la mobilitat dels joves estudiants de l’institut Cristòfol Despuig estigui lliure de perills.” En aquest sentit, Esquerra donarà resposta a la problemàtica de seguretat existent en la separació de la via del tren i l’avinguda Canigó. 

Pel que fa a infraestructures viàries del barri, el programa de govern republicà preveu reforçar el paviment del carrer Barcelona entre la Lloma i la connexió amb la C-42. “Sant Llàtzer necessita més i amb aquestes mesures que plantegem revertirem el dèficit d’inversions al barri durant dècades”, ha conclòs Faura.  

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

26 + = 28

Últimes notícies