HomeGastronomia11.465 dies + 99 °C, el nou menú degustació de Les Moles...

11.465 dies + 99 °C, el nou menú degustació de Les Moles que trenca totes les fórmules

El restaurant Les Moles d’Ulldecona estrenarà el pròxim 26 d’abril el seu nou menú degustació anomenat 11.465 dies + 99 °C. Deixant enrere la proposta de l’any passat anomenada Ànimament, el restaurant fa un salt trencador tant en el nom com en la pròpia formulació del menú on s’han introduït canvis significatius respecte anys anteriors.

Com explica el mateix Jeroni Castell, el nom és una fórmula que posa en perfecte equilibri l’experiència acumulada amb el temps més la peculiaritat que dóna a la cuina el fet d’estar ancorats en un territori.

Així, 11.465 dies són els dies que han transcorregut des de l’obertura de Les Moles, el 5 de desembre de 1992, fins al 26 d’abril, dia en què es podrà degustar per primer cop el nou menú. Aquesta xifra és la representació d’una trajectòria consolidada i reconeguda tant per la guia Michellin com per la guia Repsol, amb l’Estrella Michelin, l’Estrella Verda i els i Dos Sols Repsol, renovats un any més.

El símbol de + del títol representa el nou espai Les Moles I+Dentitat, estrenat recentment i pensat per al treball creatiu, la innovació i l’atreviment on investigar i experimentar noves tècniques i productes. Finalment, els 99 °C representen la idiosincràsia del territori on està situat el Restaurant, un lloc on l’aigua no vull a 100 °C com marca la teoria sinó a un grau per sota, i que dóna sentit a tot el que s’hi fa.

Aquests 3 elements, l’experiència, la innovació i l’entorn, són l’eix sobre el qual s’ha elaborat el nou menú degustació que estarà format per un total de xx plats elaborats com tot el que es fa a Les Moles amb producte de proximitat (alguns del propi hort biodinàmic del restaurant) i tècniques culinàries d’avantguarda.

Per a la presentació del menú hi ha programades 3 Taules del Xef que tindran lloc els dies 26 d’abril i 3 i 4 de maig, les quals han despertat gran interès. En elles s’aconsegueix crear una experiència gastronòmica única basada en un sopar molt exclusiu, un grup reduït i una única taula compartida amb el xef de Les Moles, Jeroni Castell. Una vetllada singular, enriquida amb la participació de Carmen Sauch, sommelier del restaurant, qui dirigirà un maridatge amb una selecció de vins pensada exclusivament per aquestes nits. Les reserves es poden fer a través del web lesmoles.com.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 8 =

Últimes notícies