HomeEconomiaAcció Climàtica aprova 502.879 euros en ajuts per al desenvolupament local dels...

Acció Climàtica aprova 502.879 euros en ajuts per al desenvolupament local dels municipis pesquers ebrencs

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha aprovat 502.879 euros en ajuts a 22 projectes adreçats al desenvolupament local participatiu dels municipis pesquers duts a terme pels Grups d’Acció Local Pesquer Mar de les Terres de l’Ebre.

Segons el Departament, les iniciatives aprovades generaran una inversió de 972.380 euros als municipis que integren estes entitats.

D’estes operacions, una tindrà un impacte en tot el territori del Grup D’acció Local Pesquer ebrenc que generarà una inversió de 16.867 euros. Estos ajuts estan cofinançats al 85% pel Fons Europeu Marítim i de la Pesca (FEMP) i per un 15% per part de la Generalitat.

El Govern ha aprovat atorgar ajudes a iniciatives molt diverses destinades, per exemple, a incrementar el valor afegit dels productes pesquers amb noves inversions en transformació, comerç al detall i restauració; per fomentar la divulgació i promoció de l’activitat pesquera a les Confraries de Pescadors o impulsar la creació d’ocupació en altres sectors de l’economia blava, entre d’altres.

Els municipis pesquers que formen aquest grup són: Port de la Selva, Llançà, Cadaqués, Roses, l’Escala, l’Estartit, Palamós, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Blanes i Sant Feliu de Guíxols. Aquests ajuts contribueixen a implementar l’Agenda Marítima de Catalunya 2030, amb iniciatives i projectes que connecten les línies estratègiques d’actuació (LEAS) de l’Estratègia Marítima de Catalunya amb els ciutadans i el territori.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies