HomeSuccessosActivat un dispositiu de recerca d’un vehicle que ha caigut al riu...

Activat un dispositiu de recerca d’un vehicle que ha caigut al riu Ebre a Sant Jaume

Els Bombers de la Generalitat i els Mossos d’Esquadra mantenen activat des de les 15.30 hores d’este dijous un dispositiu de recerca a Sant Jaume d’Enveja, després de rebre l’avís que un vehicle  ha caigut al riu Ebre a l’alçada de la zona coneguda com la Descàrrega, uns metres més amunt de l’embarcador de Sant Jaume d’Enveja.

Els Bombers hi tenen activades 14 unitats subaquàtiques que estan rastrejant la zona amb una embarcació i amb sondes per tal de poder localitzar el vehicle. De moment la recerca ha estat infructuosa i no s’ha realitzat cap immersió, donada la terbolesa de l’aigua i la profunditat del riu en esta zona. Segons han informat els Bombers el dispositiu es mantindrà fins que hi hage llum del dia per a seguir treballant.

Paral·lelament, la policia ha activat un dispositiu per tal d’identificar el vehicle que hauria caigut el riu, a partir de la descripció dels testimonis, i també per esbrinar si hi ha constància d’alguna persona desapareguda i mirar de confirmar si laguna persona conduia el vehicle en el moment que s’ha precipitat al riu.

(Seguirà ampliació)

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 50 = 52

Últimes notícies