HomeSuccessosActivat un dispositiu de recerca d鈥檜n vehicle que ha caigut al riu...

Activat un dispositiu de recerca d鈥檜n vehicle que ha caigut al riu Ebre a Sant Jaume

Els Bombers de la Generalitat i els Mossos d鈥橢squadra mantenen activat des de les 15.30 hores d鈥檈ste dijous un dispositiu de recerca a Sant Jaume d鈥橢nveja, despr茅s de rebre l鈥檃v铆s que un vehicle聽 ha caigut al riu Ebre a l鈥檃l莽ada de la zona coneguda com la Desc脿rrega, uns metres m茅s amunt de l鈥檈mbarcador de Sant Jaume d鈥橢nveja.

Els Bombers hi tenen activades 14 unitats subaqu脿tiques que estan rastrejant la zona amb una embarcaci贸 i amb sondes per tal de poder localitzar el vehicle. De moment la recerca ha estat infructuosa i no s鈥檋a realitzat cap immersi贸, donada la terbolesa de l鈥檃igua i la profunditat del riu en esta zona. Segons han informat els Bombers el dispositiu es mantindr脿 fins que hi hage llum del dia per a seguir treballant.

Paral路lelament, la policia ha activat un dispositiu per tal d鈥檌dentificar el vehicle que hauria caigut el riu, a partir de la descripci贸 dels testimonis, i tamb茅 per esbrinar si hi ha const脿ncia d鈥檃lguna persona desapareguda i mirar de confirmar si laguna persona conduia el vehicle en el moment que s鈥檋a precipitat al riu.

(Seguir脿 ampliaci贸)

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

3 + 5 =

脷ltimes not铆cies