HomeSocietatADEC assessors reconeix la trajectòria de l’Associació Familiars d’Alzheimer de les Terres...

ADEC assessors reconeix la trajectòria de l’Associació Familiars d’Alzheimer de les Terres de l’Ebre

El despatx ADEC assessors va celebrar el passat dijous un reconeixent a l‘Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de les Terres de l’Ebre (AFATE), que des de fa tres dècades dona atenció i suport als malalts i els seus familiars del nostre territori.

Els socis i professionals d’ADEC van tenir un record molt especial per la fundadora d’AFATEAna Algueró, que ens va deixar fa un any, i van lliurar un donatiu de 2.200 euros destinats a l’organització d’una gal·la solidària en la seua memòria que se celebra el 23 de setembre.

L’acte es va celebrar al local que AFATE té a Tortosa i va aplegar tant a diversos membres de l’entitat com els socis i professionals d’ADEC assessors. El president d’AFATE, Josep Gasulla Algueró, va donar la benvinguda als assistents i va agrair l’atenció dispensada pel despatx tortosí. Al seu torn, els socis fundadors d’ADEC, Ferran Bel i Josep Maria Carbó, van posar en valor la tasca que ha desenvolupat AFATE al llarg dels anys i la millora que han aconseguit en les vides de tants i tants malalts d’Alzheimer i els seus familiars.

Ferran Bel va tenir un especial record per la fundadora d’AFATE Ana Algueró, que va definir com una persona “compromesa amb la ciutat i la seua gent, que ha deixat un llegat inesborrable a Tortosa i les Terres de l’Ebre”. A la vegada va destacar la feina feta per part de l’associació en vers els malalts i les seues famílies, “en aquest cas, com en altres, una entitat de la societat civil com AFATE arriba on la mateixa administració pública no pot. Per aquest motiu el suport a entitats per fomentar la col·laboració publicoprivada és també una prioritat per al nostre despatx”.

En aquest sentit, ADEC ha contribuït amb una donació 2.200 euros a l’organització de la Gal·la solidària de l’Alzheimer en memòria d’Ana Algueró que tindrà lloc a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa el 23 de setembre.

L’equip humà d’ADEC també va posar el seu granet de sorra adquirint diferents productes de marxandatge que van ajudar a augmentar considerablement la donació.

L’acció social d’ADEC

El reconeixent i l’aportació a AFATE és la primera acció del pla social que ADEC ha iniciat enguany i que seguirà amb més col·laboracions amb entitats del territori. La iniciativa naix de la voluntat dels socis del despatx d’economistes i advocats d’oferir un retorn a la societat ebrenca. El gerent i soci fundador d’ADEC assessors, Josep Maria Carbó, va assenyalar que l’acte de dijous era “un punt de partida”, perquè la voluntat del despatx “és donar protagonisme al seu perfil social i enfortir els vincles amb les entitats i associacions que contribueixen al benestar del territori”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 6 =

Últimes notícies