HomeSense categoriaAdif adjudica les obres de millora del ramal ferroviari entre l'Aldea i...

Adif adjudica les obres de millora del ramal ferroviari entre l’Aldea i Tortosa i de l’estació de tren per 1,3 MEUR

L’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif) ha adjudicat les obres de millora del ramal ferroviari entre Tortosa i l’Aldea, al Baix Ebre, per on circulen els serveis de la línia R16 de Rodalies. L’adjudicació és per un pressupost global de gairebé 1,3 milions d’euros i inclou dos contractes. El primer suposa la renovació de la via de tren, amb la instal·lació d’un nou carril en els més de tretze quilòmetres de tram i la substitució de més de 3.000 travesses. El pressupost de les obres, adjudicades a Tecsa Empresa Constructora, és de 815.000 euros i s’ha establert un termini d’execució de quatre mesos. L’altre contracte, adjudicat a Comsa, és per renovar les vies de l’estació de Tortosa, amb un pressupost de 485.000 euros i un termini de tres mesos. Segons Adif, amb aquestes millores es pretén “millorar l’explotació ferroviària i reduir la probabilitat d’incidències”.

L’objectiu és dotar les instal·lacions d'”òptims paràmetres geomètrics per garantir una adequada prestació de l’explotació ferroviària”, s’afegeix des d’Adif.

A l’estació de Tortosa, les obres consistiran en una substitució de carril i de travesses, l’adequació dels canvis d’agulles i la instal·lació de quatre aparells de dilatació.

Des d’Adif s’informa que que els treballs es planificaran de forma que s’intentarà reduir en la mesura del possible les afectacions al trànsit ferroviari.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

26 + = 29

Últimes notícies