HomeInfraestructuresAdif completa el gros de les obres a Tortosa i les pendents...

Adif completa el gros de les obres a Tortosa i les pendents les ajorna i les farà en horari diürn

Ja fa dies que els veïns del Temple i de la Raval de Sant Llàtzer no senten els molestos sorolls nocturns de les obres que Adif va començar al setembre per a substituir i millorar diversos elements de la infraestructura ferroviària a l’estació de Tortosa, uns treballs que inclouen el tram fins a l’Aldea i la substitució de vies, travessers i baluards per a millorar les prestacions del trànsit i reduir-ne l’impacte.

L’Ajuntament va reclamar la intercessió de la Generalitat, que és qui té les competències en contaminació acústica, i a falta de respostes de la pública i estatal Adif, va rebre el compromís de la Subdelegació del Govern espanyol que els treballs passarien a fer-se de dia.

La versió de fonts oficials d’Adif, però, és que s’ha completat ja el gros de les obres previstes en l’àmbit de la terminal de Tortosa i que per això les operacions i el soroll han cessat i, efectivament, les obres pendents es reprendran properament i es faran de dia.
El president de l’associació veïnal del Temple, Paco Roigé, va confirmar a esta publicació que els sorolls “ja no se senten, ni de nit ni de dia”, i ho va celebrar després d’un mes de setembre d’acumular “molèsties importants”.

Les obres entre Tortosa i l’Aldea comporten una inversió d’1,3 milions d’euros. S’hi instal·len 22.140 metres de nou carril de 54kg/m i s’hi substituïxen travessers.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

61 + = 64

Últimes notícies