HomeSense categoriaAdif licita obres de millora de la infraestructura a Riba-roja d'Ebre

Adif licita obres de millora de la infraestructura a Riba-roja d’Ebre

TERRES DE L’EBRE // Adif ha licitat el contracte de les obres de tractament d’una trinxera situada entre els punts quilomètrics 503/100 i 503/400 de la línia Miraflores – Sant Vicenç de Calders, al sud-oest de la localitat de Riba-Roja d’Ebre. Esta trinxera té una longitud de 300 m en el marge dret i 260 m en el seu marge esquerre.

El contracte compta amb un pressupost de licitació de 562.503,9 euros (IVA inclòs) i un termini d’execució estimat de 20 setmanes.

Mitjançant esta actuació, es pretén garantir l’estabilitat i durabilitat d’este element de la infraestructura, evitant una degradació dels materials, també enfront d’agents atmosfèrics adversos. Això redundarà en un augment de la fiabilitat de l’explotació ferroviària, reduint les necessitats de manteniment i la probabilitat d’incidències que afectin el servei.

Entre les principals operacions a realitzar, destaca el sanejament dels materials potencialment inestables, la col·locació d’una malla de protecció, tasques de gunitado i bulonat, el reperfilat de la trinxera i l’execució d’una xarxa de cablejat.

Este contracte contribueix a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), com és el número 9, que té entre les seves metes el desenvolupament d’infraestructures fiables, sostenibles i de qualitat.

 

Fons europeus

Esta actuació podrà ser cofinançada pel Mecanisme “Connectar Europa” de la Unió Europea (CEF).

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 57 = 65

Últimes notícies