HomeAgriculturaAgricultura aprova 500.000 € en ajudes al desenvolupament local de les comunitats...

Agricultura aprova 500.000 € en ajudes al desenvolupament local de les comunitats pesqueres de l’Ebre

El Departament d’Agricultura ha aprovat destinar 1 milió d’euros en ajudes al desenvolupament local participatiu de les comunitats pesqueres dels Grups d’Acció Local Particpatiu (GALP) corresponents a l’any 2021. Estos ajuts formen part del programa operatiu del Fons Europeu Marítim i de la Pesca (FEMP) i estan cofinançats en un 85% per la Unió Europea i un 15% per la Generalitat de Catalunya.

Els Grups d’Acció Local Pesquers (GALP Costa Brava i GALP Mar de l’Ebre) són encarregats de dinamitzar el territori d’àmbit pesquer amb la implementació de millores i l’aprovació de diferents projectes que s’adeqüen als objectius de les seues estratègies de desenvolupament local, treballen amb un model de gestió de baix a dalt i permeten centrar les actuacions i els recursos en les prioritats definides pel territori mateix.

En la convocatòria de 2021, s’han rebut 91 sol·licituds d’ajuts, de les quals s’han aprovat 53 projectes que generaran una inversió d’1,8 milions d’euros als territoris del GALP Costa Brava i Mar de l’Ebre, d’acord amb la distribució següent.

A les Terres de l’Ebre s’han destinat 500.000 € destinats a 31 projectes. Dels 12 projectes subvencionats al Baix Ebre, han estat destinats 4 a l’ametlla de mar, 3 a l’Ampolla i 5 Deltebre. D’altra banda al Montsià s’han aprovat 19 repartits entre els municipis de la Ràpita 15, Amposta 3 i Sant Jaume d’Enveja 1.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 62 = 72

Últimes notícies