HomeSuccessosL'Ajuntament de Deltebre i Fecotur reclamaran a Endesa els perjudicis d’un tall...

L’Ajuntament de Deltebre i Fecotur reclamaran a Endesa els perjudicis d’un tall d’electricitat de més de 8 hores

L’Ajuntament de Deltebre i de la Federació de Comerç i Turisme, Fecotur, han fet un front comú per coordinar les reclamacions per un tall de subministrament elèctric que va afectar el centre comercial de la zona de la Cava el passat divendres 10 de juliol.

L’avaria elèctrica va allargar-se en algunes zones més de 8 hores, des de primera hora de la tarda i fins ben entrada la nit, i va afectar sobretot als comerços i establiments de restauració del centre de la Cava que van patir “un important perjudici econòmic, per l’anul·lació de reserves i també alguns comerços es van veure obligats a tancar portes” per la durada de la incidència, ha ex- plicat Francisco Castro, tinent d’alcaldia de Deltebre Territori. Davant esta situació l’Ajuntament i Fecotur van reunir-se dimarts dia 14 de juliol per a coordinar la recollida de reclamacions contra Endesa.

La Federació de Comerç s’encarregarà de vehicular les reclamacions dels comerços i les empreses afectades i s’ha fet una crida a la ciutadania afectada per tal que també presenten una reclamació pel tall de llum. En el cas dels particulars, la reclamació s’haurà de presentar al punt d’informació de la companyia Endesa abans de 15 dies. Després, l’Ajuntament ha demanat que se’ls faça arribar una còpia de la reclamació per tal que des del consistori es puga fer el seguiment oportú de la queixa. Les queixes es poden fer arribar a través del correu: ciutadania@deltebre.cat.

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 3 =

Últimes notícies