HomeSense categoriaAlcanar adjudica les obres del nou auditori José Antonio Valls

Alcanar adjudica les obres del nou auditori José Antonio Valls

L’Ajuntament d’Alcanar ha adjudicat les obres de construcció del teatre auditori José Antonio Valls a la Unió Temporal d’Empreses Construïm Auditori Alcanar per un import total de 2,3 milions d’euros.

L’import d’adjudicació inclou també algunes millores a càrrec de l’empresa, tal com figurava al plec de condicions, i que inclouen el subministrament de les butaques de l’auditori, el vestíbul, el mobiliari de l’escenari i de l’edifici annex.

Així està previst que en els pròxims dies puguen començar ja les obres i la previsió de l’Ajuntament és que dins d’enguany s’execute la fonamentació, l’estructura i el tancament de l’edifici. De fet, el consistori ha separat el cost del projecte en diverses anualitats per a poder equilibrar el finançament del projecte, que es pagarà amb recursos municipals i amb una subvenció del PAM (Pla d’acció municipal) de la Diputació de Tarragona que ha aprovat ja un import de més de 400.000 euros per a finançar este projecte. Al pressupost municipal d’enguany s’ha previst una partida de 800.000 euros.

 

Un auditori més gran

El nou edifici serà més gran que l’històric, que es va acabar d’enderrocar el passat gener, ja que s’inclourà un terreny annex. Així, la superfície total del nou edifici serà de 838,52 metres quadrats. L’escenari tindrà unes dimensions de 16 per 8 metres, mentre que la sala tindrà capacitat per a un total de 402 butaques. L’accés principal a l’auditori serà a través de l’avinguda de Catalunya. “Hem dissenyat un edifici que permetrà modulació i versatilitat, per tal de maximitzar les possibilitats funcionals de tots els espais”, ha explicat la regidora d’Urbanisme, Ivette Fibla. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

34 + = 40

Últimes notícies