HomeEsportsDestacada actuació del CA Ascó, UA Montsià i Atletisme Terres de l'Ebre

Destacada actuació del CA Ascó, UA Montsià i Atletisme Terres de l’Ebre

La pista d’atletisme d’Ascó va acollir la tercera jornada del Campionat Territorial sub-10, sub-12 i sub-14, dels tres equips ebrencs que van participar-hi.

Per part del CA Ascó va destacar de nou l’actuació d’Hailou Estrampes amb tres medalles d’or en les proves de 220metres tanques, on van fer el triplet amb la plata i bronze de Mario Stefanov i Adrián Ortiz, i també primer en allargada on Adriàn Ortiz va ser tercer, i els 1.000 obstacles. També va ser campió l’equip de relleus de 4×200 amb MarioStefanov, Andreu Pinyol, Adrian Ortiz i Hailu Estrampes. També or per a Remei Julián en pes. En els 2.000 marxa segon i tercer lloc per a Julia Tarragó i Queralt Piñol. Es van penjar la medalla de plata, Wallid Chellay en alçada, CarmenSánchez en 60 tanques, que va ser tercera en disc i Marta Mas als 1.000 obstacles. Bronze per a Ruth Martí en 1.500 obstacles, Estel Fuster en 220 tanques i el relleu de 4×200 amb Júlia Gallego, Ona Bonet, Júlia Alabart i Estel Fuster.
Per part de la UA Montsià, or per a Enric Padrosa en disc i plata en 60 tanques. També es va penjar la medalla d’or Lluna Marsal en 60 tanques, plata de Maria Reverté en allargada i Arnau Blanch en els 1.500, amb bronze d’Aleix Prades en 60 tanques, Laura Redó en 220.

Per part de l’Atletisme Terres de l’Ebre, en alçada, or per a Izan Colomé i bronze de Xavier Albertón, amb plata per a Ares Puentes en 1.500 obstacles. Domini del club tortosí en marxa, als 3000 or de Martina Curto i plata de Joana Altaba i Itziar Santillana, en els 5.000 or d’Aleix Bajador, i plata i or en els 1.000 per a Izan Colomé i Xavier Albertón, plata del relleu 4×200 d’Hugo Colomé, Dan Galiana, Arnau Pérez i Pau Monforte. En els 1.000 obstacles bronze d’Hugo Colomé.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

78 + = 79

Últimes notícies