HomeFestesAlcanar inicia el camí cap a les Quinquennals

Alcanar inicia el camí cap a les Quinquennals

El 2024 és any de Quinquennals, celebrant els seus vuitanta anys, i el compte enrere està a punt de posar-se en marxa. És per això que el pròxim divendres 1 de març us convidem a l’acte per a donar el tret de sortida al “Camí cap a les Quinquennals” que celebrarem entre l’1 i el 14 d’octubre d’aquest 2024.

Us volem invitar a acompanyar-nos al Teatre Auditori José Antonio Valls Subirats per gaudir de la projecció del primer dels tres videos de la càpsula “l’essència de les Quinquennals” i assistir a la presentació oficial de la pregonera de les festes, la periodista canareva Noemí Polls.

Les festes Quinquennals no són només una tradició, sinó una expressió viva de la nostra identitat com a poble”, recorda la regidora de Festes, Txell Ulldemolins. I és que com bé és sabut al nostre poble, les Quinquennals són dies de retrobades per celebrar “la nostra història, les nostres arrels i la nostra comunitat”.

L’acte del pròxim 1 de març marca l’inici d’aquesta llarga espera, però també l’inici d’una aventura emocionant. El poble es transforma, s’agrupa, debat i escull quina serà la millor decoració al seu carrer, com es farà l’altar per a rebre a la Verge del Remei. Sempre amb l’alegria i el color com a elements protagonistes de les festes” conclou la regidora de festes.

Volem que aquesta edició transcendeixi fronteres i arribi a tothom, mostrant al món la importància i la bellesa de les nostres festes”, anima la regidora de Projecció de Poble, Mar Sancho. Volem transmetre el sentiment profund de la “devoció, unió i alegria” que tots els canareus, canareves, casencs i casenques comparteixen per les Quinquennals: “Són una oportunitat per a tots nosaltres de mostrar el millor de qui som i del que representem com a poble”.

Així doncs, al web del Teatre Auditori José Antonio Valls Subirats ja estan disponibles les entrades gratuïtes per poder assistir a l’acte d’inauguració de l’any de Quinquennals. També és possible comprar-les presencialment a les instal·lacions de l’Auditori els dimecres i dijous entre les 10 i les 12 del matí.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 9 =

Últimes notícies