HomeEducacióAlcanar obre la convocatòria d'ajuts econòmics per a l'adquisició de llibres escolars...

Alcanar obre la convocatòria d’ajuts econòmics per a l’adquisició de llibres escolars del curs 2020-2021

L’Ajuntament d’Alcanar ha obert la convocatòria d’ajuts econòmics per a l’adquisició de llibres escolars del curs 2020-2021 amb un pressupost de 10.000 euros.

L’objecte de bases és regular el règim dels ajuts individuals per l’adquisició de llibres escolars, per al curs 2020/2021, així com regular llur convocatòria, d’acord amb la competència en matèria d’educació de la normativa local i allò que es preveu en l’Ordenança General d’Atorgament de Subvencions de l’Ajuntament d’Alcanar.

Podran ser beneficiàries d’aquestes subvencions les persones físiques o jurídiques que hagen de realitzar l’activitat que en fonamenta l’atorgament, sempre que no estiguen afectades per cap de les prohibicions que estableix l’article 13 de la Llei de l’Estat 38/2003, del 17 de novembre, general de subvencions.

A més, cal que tant l’infant com el pare/mare i/o tutor/a que tinga la pàtria potestat estiga empadronat/da al municipi d’Alcanar; l’infant ha de ser alumne de l’escola Joan Baptista Serra o l’Institut Sòl de Riu.

L’alumnat matriculat a l’escola Marjal no serà beneficiari d’aquest ajut per no tenir llibres, donat que realitzen l’aprenentatge amb material pedagògic preparat pel professorat del centre, que és objecte d’una altra subvenció.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el pròxim 20 de novembre de 2020, 15 dies després de la seua publicació al BOPT.

Per tal d’evitar l’aglomeració de les persones sol•licitants d’aquests ajuts, el consistori recomana fermament sol•licitar-lo de manera digital  a través de l’aplicació idCAT Mòbil.

>> Aquí s’explica com descarregar l’aplicació IdCAT Mòbil.

>> Una vegada ja s’ha activat l’IdCAT Mòbil, es pot començar a tramitar la sol·licitud de l’ajut de forma digital a través d’aquest enllaç de la seu electrònica de l’Ajuntament.

En cas que siga impossible presentar la sol·licitud de manera digital, la documentació requerida haurà de ser presentada al Registre de l’ajuntament d’Alcanar, situat al carrer Generalitat núm. 10, a l’atenció de la Regidoria d’Educació.

>> La documentació necessària per a presentar la sol·licitud es pot consultar i descarregar en aquest enllaç de  la seu de transparència de l’Ajuntament. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 83 = 89

Últimes notícies