HomeSense categoriaAlcanar Ràdio estrena nova web per arribar a tota la ciutadania

Alcanar Ràdio estrena nova web per arribar a tota la ciutadania

ALCANAR // Alcanar Ràdio, al 107.5 de l’FM, estrena nova web amb l’objectiu de fer arribar tots els seus continguts a la ciutadania. La pàgina, que és molt intuïtiva, es pot trobar al domini www.alcanarradio.cat, des d’on es pot recuperar tot el contingut de l’emissora. El nou web també permet escoltar l’emissió en directe.

El regidor de Mitjans de Comunicació de l’Ajuntament d’Alcanar, Jordi Monfort, ha indicat que “en l’últim mandat ja vam expressar la voluntat de crear sinèrgies i integrar tots els mitjans municipals, apostant per una comunicació més integral i coordinada. Ara, amb la renovació de la pàgina web d’Alcanar Ràdio, hem pogut fer un salt qualitatiu”.

“Seguim evolucionant en la política de comunicació de l’Ajuntament. Estem en un procés de millora continua, per tant, estem contents d’aconseguir aquesta fita que esperem aprofundir en els pròxims temps”, ha afegit Joan Roig, alcalde d’Alcanar.

A la pàgina principal del nou web s’hi troben els àudios així com les últimes notícies, tant en l’àmbit local com comarcal. A més d’una enquesta on es convida tothom a participar per a expressar la seua opinió sobre Alcanar Ràdio i les possibles millores a realitzar. També s’hi troba el temps i el Twitter de l’Ajuntament d’Alcanar.

En aquest sentit, el regidor de l’àrea ha explicat que “la nova web permet arribar a persones que potser no estan acostumades a escoltar la ràdio en directe i que ara poden accedir a continguts que ja s’han emès, molt segmentats per àrees d’interès. A qualsevol hora, es pot accedir a tota la feina que es fa des de l’emissora per parts dels professionals i els col·laboradors.”

En el menú, a la pestanya de ‘programes’, es pot accedir als diferents espais que hi ha actualment en emissió a Alcanar Ràdio però també als que s’han anat fent en els darrers temps. A més, s’hi pot trobar un apartat amb informació per a contractar els serveis de publicitat de l’emissora.

La imatge de la pàgina web ha anat a càrrec de l’empresa canareva Estudi Taller À, mentre que Enacast ofereix el servei d’streaming. L’estrena del web també ha permès implementar l’ús del nou logotip dissenyat per Sistema Binari, una altra empresa local.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

24 + = 30

Últimes notícies