HomeSense categoriaAlcanar rep el requeriment per retirar la pancarta dels presos però també...

Alcanar rep el requeriment per retirar la pancarta dels presos però també altres símbols

L’Ajuntament d’Alcanar, també ha rebut, aquest dimecres al matí, un requeriment de la Junta Electoral de Zona de Tortosa per retirar la pancarta en suport als presos que penja de la balconada de la façana de l’edifici consistorial.

La denúncia l’ha presentat l’entitat Aixeca’t-Levántate, una organització de “voluntaris” que, entre d’altres, creen “grups de treball d’acció” per retiren llaços grocs dels carrers. De fet, en el requeriment al consistori d’Alcanar se li dona 12 hores per treure la pancarta però també altra simbologia independentista dels dos accessos del municipi, cartells polítics “de caràcter anticonstitucional”, adhesius amb l’estelada “presents a tot el poble”, i llaços grocs.

Segons la resolució de la Junta Electoral de Zona de Tortosa, el consistori d’Alcanar té mig dia per treure tots aquests elements “amb contingut de caire partidista en béns de domini públic” i li reclama “que s’abstingui de permetre novament aquesta exhibició”. L’Ajuntament disposa de 24 hores per presentar un al·legació a l’acord a la Junta Electoral Provincial.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 32 = 37

Últimes notícies