HomeEsportsAleix Alcón i Àngel i Guillermo Llopis amb opcions de podi a...

Aleix Alcón i Àngel i Guillermo Llopis amb opcions de podi a la Copa Catalana del Trial de Nens

Els joves representants del Moto Club Tortosa, Aleix Alcón i Àngel i Guillermo Llopis, mantenen quan només resta la prova d’Aitana intactes les opcions de poder ocupar un dels tres calaixos del podi de la Copa Catalana de Trial de Nens.

El Moto Club Corbera va ser l’encarregat d’organitzar la setena cursa de la temporada, el passat diumenge, 24 d’octubre, a la Zona Esportiva la Roda Laia Sanz, a Corbera de Llobregat.

Els participants van haver de superar una sèrie de zones de tipus natural i indoor en un dia d’allò més radiant, tot sota la supervisió dels motxillers i els membres del Moto Club organitzador.

En la categoria d’Iniciació, es va imposar Aleix Alcón (MC Tortosa), amb segon lloc d’Enzo Serrano (MC Cent Peus) i tercer de Jan Vila (MCV Igualada).

El pilot del club tortosí continua amb la seua bona ratxa amb la quarta victòria consecutiva, i en aquesta última els 13 peus acumulats, van ser suficients per imposar-se i pujar al segon lloc de la classificació general amb 132 punts, els mateixos que el líder Òscar Mercader (Simonety School).

En la categoria Promo, Àngel Llopis (MC Tortosa) va ocupar la quarta plaça, per darrere del guanyador Arnau Maura (MC Piera), i Martí Escofet (MC DSB Trial), que va finalitzar en segon lloc i Aniol Llamas (MC Abadesses) en tercer.

A la classificació general segueix líder amb 165 punts Arnau Maura, amb el títol ja assegurat, seguit en segona i tercera posició respectivament, per Aniol Llamas, 99 punts i Àngel Llopis, 82.

Guillermo Llopis (MC Tortosa), segueix en clara línia ascendent, i va pujar per tercera vegada consecutiva al podi, en la categoria Alevi+8 Electrica. Finalment va ocupar la tercera posició, per darrere de Pau Giralt (MC Torre Almenar) i Luz Antonino (Club Gràcia Racing), en primer i segon lloc respectivament.

A la classificació general, Guillermo Llopis es troba en quart lloc amb 88 punts, encara amb possibilitats de lluitar per la primera plaça que ocupa Lluc Gómez (MC Piera), amb 96. La primera i segona posició són per a Pau Giralt amb 165 i Luz Antonino, 139.

Són ja campions Pau Giralt, en Aleví+8 Elèctrica; Jared Ibáñez, en Aleví; i Arnau Maura, en categoria Promo.

La resta de categories es decidiran el pròxim 5 de desembre en l’última prova que es disputarà a la localitat lleidatana d’Aitona.