HomeEsportsAleix Alcón s'imposa en la categoria d'Iniciació de la quarta prova de...

Aleix Alcón s’imposa en la categoria d’Iniciació de la quarta prova de la Copa Catalana de Trial de Nens a Ripoll

Aleix Alcón (MC Tortosa), va pujar al més alt del podi en la categoria d’Iniciació, al recinte de zones de trial del Centre de Tecnificació del Ripollès, on es va disputar. La quarta cursa a Ripoll de la Copa Catalana de Trial de Nens, amb participació de 35 pilots, que van haver de superar sis zones, majoritàriament de tipus indoor dissenyades i preparades el Moto Club Ripollès.

Aleix Alcón es va imposar amb contundència. El jove pilot de Campredó del Moto Club Tortosa, va completar les tres voltes amb 27 penalitzacions. Òscar Mercader (Simonety School), amb 39, i Jan Vila (MC Igualada), amb 43, han completat les posicions del podi. La classificació general està encapçalada per Òscar Mercader amb 90 punts, seguit de Jan Vila, 74, i Aleix Alcón que és tercer amb 57.